Woning
€ 349.000

Hoge Weg 39, 2940 HOEVENEN
  • 5
  • 1 badkamers
  • 157 m²
  • garages

Gespatieerde bel-étage (157 m²) met 5 slaapkamers en zuid-west-georiënteerde tuin op een gunstige locatie in Hoevenen.

Het pand is gesitueerd in Hoevenen, maar bevindt zich op een boogscheut van het centrum van Kapellen. Het beschikt over een goede mobiliteitsscore en is vlot bereikbaar met het openbaar vervoer dankzij talrijke bushaltes op wandelafstand. Daarnaast is het station van Kapellen gemakkelijk met de fiets bereikbaar. Tot aan de A12 geraken we in luttele minuten. Om af te sluiten heeft u een ruime keuze aan supermarkten in de nabije omgeving, een Carrefour Market is zelfs letterlijk over de deur gelegen.

De instapklare woning onderging doorheen de jaren enkele renovaties. Zo is het dak conform de norm 2020. De centrale verwarming werd recent vernieuwd en is op gas. De ramen werden in 2014 nieuw geplaatst. Reeds bij het binnenkomen in de inkomhal (14 m²) merken we de ruimtelijkheid die deze woonst uitstraalt. Rechts hebben we toegang tot de garage (18 m²). Voor de garage is er tevens plaats om uw wagen op de oprit te parkeren. Achteraan op het gelijkvloers hebben we enerzijds een eerste kamer (10 m²) met uitzicht op en toegang tot de zuid-west-georiënteerde tuin (93 m²), anderzijds treffen we de wasplaats/berging (6 m²), die eveneens uitgeeft op de tuin. Tot slot is er op de begane grond nog een apart gastentoilet.

De ruime, L-vormige leefruimte (41 m²) situeert zich op de eerste etage en beschikt over brede raampartijen, waardoor er voldoende daglicht binnenvalt. Achteraan bevindt zich de aparte keuken (7 m²) met kookvuur, dampkap, spoelbak en ingebouwde oven.

Op de bovenverdieping situeren zich 2 slaapkamers van 8 m², eentje van 11 m² en een laatste van 13 m². De badkamer tot slot is 5 m² groot en beschikt over een wc, lavabomeubel, handdoekenradiator en inloopdouche. Voor meer info of een gratis schatting surf naar www.hansimmo.be.

Financieel

Prijs
€ 349.000
Notaris kosten
€ 2.506
Onder BTW stelsel
nee
Kadastraal inkomen
€ 1.100
Opbrengsteigendom
nee

Comfort

Intercom
ja
Internet
ja

Gebouw

Bewoonbare opp.
157,00 m²
Constructie
Halfopen
Staat
Direct bewoonbaar
Verdieping in gebouw
2
Type dak
Plat dak
NIEUW

Terrein

Tuin
93,00 m²
Oriëntatie tuin
Zuidwest
Oriëntatie terras
Zuidwest

Energie

EPC
208 kWh/m²
EPC unieke code
0002281264
Datum EPC certificaat
13 juni 2020
Type ramen
PVC
Beglazing
Dubbele beglazing
Verwarming
Gas
Type verwarming
Individueel

Garages / parking

Garages / parking
1
Buitenparking
2

Indeling

Slaapkamers
5
Badkamers
1
Toiletten
2
Terras
ja
Terras 1
15,00 m²

Stedenbouwkundige info

Bestemming
Woongebied
Bouwvergunning
In aanvraag
Verkavelingsvergunning
In aanvraag
Voorkooprecht
Nee
Vonnissen
nee
Overstromingsgevoeliggebied
Niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied
Bodemattest
In aanvraag