Appartement
€ 325.000

Italiëlei 99, 2000 ANTWERPEN
  • 2
  • 1 badkamers
  • 100 m²
  • 1 garages

Instapklaar appartement ( 100 m²) met 2 slaapkamers in Antwerpen (2000).

Op een boogscheut van het Eilandje bevindt zich dit instapklare appartement. Gelegen op de zevende verdieping geniet je hier van veel lichtinval en een uniek zicht over de omgeving, met het MAS als absolute blikvanger. Het maakt deel uit van een goed onderhouden gebouw van 8 hoog, waarvan het dak geïsoleerd is conform de norm 2050. De verwarming is collectief op stookolie. De elektriciteit is conform en verder is het appartement volledig gerenoveerd in 2020, waardoor je hier zonder al te grote werkzaamheden je intrek kan nemen. Een ideale opportuniteit voor wie zoekt naar een heerlijk plekje in de stad waar je zo kan intrekken!

Je komt binnen en voelt meteen de open- en ruimtelijkheid die het appartement uitstraalt. Als ondergrond ligt er een parketvloer, die naadloos doorloopt in nagenoeg alle aanwezige ruimtes. Vooraan bevindt zich de leefruimte met open keukenhoek, goed voor een oppervlakte van maar liefst 50 m². Dankzij de grote raampartij baadt deze kamer in natuurlijk licht en geniet je tegelijkertijd van een uniek zicht over de omgeving. Grenzend aan de keuken, die volledig uitgerust is met alle hedendaags comfort, staat er nog een berging ter beschikking. De lange hal leidt ons vervolgens naar de achterzijde van het appartement. Eerst kom je de aparte wc voorbij, gevolgd door de badkamer met douche, lavabo en handoekdroger. De eerste slaapkamer is 6 m² groot en aan de achterzijde bevindt zich de masterbedroom, goed voor een oppervlakte van 16 m².

Tot slot staat er nog een privatieve kelderberging ter beschikking en is er een autostaanplaats optioneel mee aan te kopen. Bewoonbare opp. 100 m² ref.: bruto vloeropp. EPC-certificaat. Voor meer info of een gratis schatting surf naar www.hansimmo.beVoor meer info of een gratis schatting surf naar www.hansimmo.be

Financieel

Prijs
€ 325.000
Prijs parking binnen per maand
€ 20.000
Notaris kosten
€ 2.492
Beschikbaarheid
Vanaf akte
Onder BTW stelsel
nee
Opbrengsteigendom
nee

Comfort

Intercom
ja
Lift
ja
Internet
ja

Gebouw

Bewoonbare opp.
100,00 m²
Renovatiejaar
2020
Staat
Gerenoveerd
Verdieping in gebouw
7
Aantal verdiepingen
8
Type dak
Plat dak

Energie

EPC
271 kWh/m²
EPC unieke code
20240612-0003279360-RES-112062024
Type ramen
Aluminium
Beglazing
Dubbele beglazing
Elektriciteitskeuring
Ja, conform
Verwarming
Stookolie
Type verwarming
Collectief
Attest gasketel keuring
ja

Garages / parking

Parking
1

Indeling

Slaapkamers
2
Badkamers
1
Toiletten
1
Kelder
ja
Type keuken
Alle comfort

Stedenbouwkundige info

Bestemming
Woongebied
Bouwvergunning
In aanvraag
Verkavelingsvergunning
In aanvraag
Voorkooprecht
In aanvraag
Vonnissen
nee
Overstromingsgevoeliggebied
Niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied
Kadaster sectie
G
Kadaster nummer
1295/00K007
Bodemattest
In aanvraag